mandag, januar 25, 2010

Men nå...

...begynner ting å komme i orden! Vi har fått huslån, ikke fullt det vi vil ha men vi får ordnet siste rest vi mangler for å komme opp i den prisen vi vil. Det koster gjerne litt å bo på Sagene/Torshov - hvor vi ønsker å kjøpe.

Var på en NYDELIG leilighet der i går. Ah, den vil jeg ha, altså! Morten digget den også. Får bare håpe at alt går i orden til i morgen med penger, for da ringer garantert megler og lurer på om vi vil legge inn et bud, og noe budkrig får vi ikke vært med på så sant vi ikke har alle pengene å rutte med - enda. ;P Håper uansett at vi får noe sånt som den, det hadde vært genialt. Slik ser leiligheten ut som vi var på visning i går. --> http://www.finn.no/finn/realestate/object?finnkode=20538325

Vi bor på Romsås nå pr dags dato inntil vi har fått egen leilighet. Bor sammen med søstra til Morten i moren han sin leilighet nuh.

Om to dager er det skolestart også, hurra. Har bestilt bøkene pr nett, og de er FEITE og alt er på engelsk.. blæh :P men et spennende fag er det jo; Sales and Revenue Management. ;)

Nå må jeg snart på butikken en tur. Skal handle noe middag og noe annet stæsh. See you!=)

Ingen kommentarer: