lørdag, november 14, 2009

2012 - Nibiru X og Mayakalenderen

Planet X - Nibiru

Ettersom politikeren omtaler noe som kalles "Planet X" så tar vi en nærmere titt på denne. Nibiru som den også kalles fra oldtiden, kommer fra Sumerernes nedskrivninger og betyr "den kryssende planet". Nibiru passerte jorda sist i 1600 BC ifølge historiske nedskrivninger og dens meget lange kretsløp er på over 3600 år. Dermed havner vi ut med at Nibiru skal passere jorda på nytt igjen i disse tider.

I nyere tid tyder det på at den aktuelle planeten ble oppdaget av NASA i 1983 med deres Infrarøde Astromomiske Satellitt (IRAS). Dette er forøvrig samme årstall som politikeren refererer til. Planet X er rapportert til å være 2,5 til 4 ganger større og ha 23 ganger høyere tetthet enn jorda. Det er antatt at Planet X vil passere i nærheten av vår planet. Ifølge politikeren vil det skje rundt 2012. Det er også blitt rapportert i stor grad at Sydpolteleskopet (SPT) som er satt opp av den amerikanske staten er bygd for å følge Planet X.

I en artikkel kalt "Another Candidate For Planet X Spotted" publisert av MSNBC den 7. oktober 1999, sier Alan Boyle:

To grupper med forskere har foreslått eksistensen av en ubemerket planet eller en mislykket stjerne som kretser rundt sola med en avstand på mer enn 2 billioner mil, langt forbi kretsløpene til de ni kjente planetene. Planetariske vitenskapsmenn hos Open University i England, spekulerer i at objektet kan være en planet større enn Jupiter.
I øyeblikket Planet X passerer, er det mulig at jorda kan bli påvirket av dens magnetiske effekt og gravitasjon ut fra at den er en mye større og tettere planet, referert til som stjernen Wormwood i Bibelen.

Når og hvis Planet X passerer jorda når den er på "riktig" side av sola så kan vi vitenskapelig sett se for oss følgende verst tenkelige scenario:

Vår planet vil stoppe sin rotasjon fullstendig i tre dager. Intense elektromagnetiske stormer kan oppstå og knekke den globale infrastrukturen. Rødt støv kan regne ned på planeten og påføre drikkevannet en rødlig farge. Jordskjelv og ekstremt kraftige regnskyll vil kunne oppstå. Gigantiske vulkanutbrudd kan mørklegge himmelen verden over med røyk og aske. Orkaner og enorme tsunamier vil jevne det meste med jorden. Polskifte vil endre værforhold og klima betydelig og vippe jorda over sin egen akse. Isen på Sydpolen og Grønnland kan smelte på kort tid og medføre at verdenshavene vil stige betydelig. Kontinenter vil synke i havet og andre land vil stige. For å unngå massepanikk, vil advarsler ikke bli kringkastet av myndighetene over radio, TV eller i avisene om den kommende endringen. Svært få vil være forberedt på størrelsesordenen på ødeleggelsene jorda vil kunne bli utsatt for. Hele 90 prosent av menneskeheten vil potensielt kunne gå til grunne.

Om det politikeren går ut med er sant, så kan det se ut til at statsmaktene reagerer på det som de tror vil komme. Hvis NASA og regjeringer verden over er klar over dette, forklarer det de påståtte enorme underjordiske fasilitetene som bygges opp og frølageret på Svalbard. Planet X er en potensiell troverdig årsak til å forberede dette.

Hva vil skje om Planet X faktisk kommer? Hvis den virkelig spiller ut sitt fulle potensiale, kan vi oppleve massive oversvømmelser i kystområder, vindkast langt over 200 km/t verden over og et skifte av de magnetiske polene som vil tippe jordas akse over og potensielt plassere Norge på helt andre breddegrader. De potensielle ødeleggelsene kan være globalt tilintetgjørende.

Mayakalenderen


21.12.2012 presis kl. 11:11 am GMT er i følge Mayakalenderen avslutningen på tiden slik vi kjenner den, og starten på noe nytt. Mayane så ikke på universet som statisk, men under stadig utvikling, noe som påvirker vår utvikling og evolusjon.

Sentrum i vår galakse vil stige med morgensolen etter å ha fullført nok en reise på 25920 år rundt Dyrekretsens store hjul (i astrologi kjent som et kosmisk år).

Det er på tide å våkne opp!

Uttalelsen kommer fra professor Carl Johan Calleman, verdens fremste ekspert på Mayakalenderen. År 2012 blir av mange separate anerkjente kilder sett på som en portal og vekkerklokke til det man kaller "den Gyldne Tidsalder".

Solkalenderen som Mayaene brukte ble kalt ”Haab”. Kalenderen startet for 16 billioner år siden og som slutter i år 2012 (nedjustert til 2011 av Callemann).

Så nå er det vel opp til enhver enkelt om hva de vil tro....

- Linn

Ingen kommentarer: