onsdag, november 11, 2009

Eksamenstid og hverdagstid og helgetid

Ai ai.. du hellige eksamenstid! Så mye tid vi studenter bruker på deg, altså. Fysjom!:-P
Har individuell eksamen førstkommende mandag om fem dager, 16.11 i organisasjons og ledelse, eller skal vi si Ork og Lidelse, som Malin så pent kalte det? ;-) Jeg for min del går akkurat nå for sistnevnte setning. Formen er ikke helt på topp, så her sitter jeg på sofaen da, men notater og bøker over meg, men ting går sakte. Ja, jeg har fått lest en del, men kanskje ikke like mye som jeg kanskje skulle ønsket.. Når formen ikke er på topp, er heller ikke konsentrasjonen på topp, og ting går tregere.

Fokuserer i dag kun på organisasjonsstruktur, og har satt opp en fremdriftsplan for resten av uka, bare for å holde motivasjonen i gang! På tross av dårlig form, har jeg i alle fall klart å vaske klær i dag og ta ut av oppvaskmaskina(!) ikke værst bare det.. Skulle egentlig på et møte på jobben også, men det er ikke det lureste hvis jeg skulle bli skikkelig syk. Tenk hvis jeg smitter noen?! Får håpe jeg får et referat eller så.. :-)

I helga som var, var Morten og jeg på cruise til Kiel med Color Magic. Var en herlig tur! Aldri vært på de båtene før, men Morten har vært på Fantasy to ganger, så han visste litt hva vi kom til. Det var magic show, casino, god julematbuffet, bra discotek.. ja, i det hele tatt. :-) Og lugaren var ikke så værst den heller. Hadde havutsikt og lugar helt bakerst, så vi så alt forsvinne. Litt moro. Har lagt ut bilder på facebook hvis noen skulle finne det interessant å se noen bilder. Alle er ikke like seriøse, kan man si, men alle har da behov for litt latter i hverdagen. ;)

Prins ble passet av mamma og Noemy i helga mens vi var borte, og med en gang han kom hjem var det rett i sandkassa si og ellers kose MASSE med meg. Han har nok hatt det bra med både lekekamerat og alt hos mamma, men tror han skjønner hvor "hjemme" er. Og takk for det. :-) Han ligger på lammeskinnet sitt nå og sover litt.. han er glad i det! Vært mye ute å lekt i dag, også med hannkatten som bor ovenfor oss, tror de er litt på tottene på hverandre, he-he. :-P

Men nå må jeg tilbake til ork og lidelseslesing!!


- Cruisejenta

Ingen kommentarer: